Vie di Romans Piere Sauvignon
Udskriv denne side


Navn: Vie di Romans Piere Sauvignon
Land: Italien
Region: Friuli-Venezia Giulia
Område: Isonzo del Friuli DOC
Vinhus: Vie di Romans
Hjemmeside: www.viediromans.it
Vintype: Tør hvidvin
Druer: 100% Sauvignon Bianco
Årgang: 2012
Alkohol: 14,5%
Indhold: 75 cl.
Varenr: 155312
Lagerstatus: Reserveret

Kun 1 flaske tilbage
Bemærk venligst at antal flasker tilbage først opdateres når bekræftelse er sendt til køber. Der er altså ingen garanti for at anførte antal er til rådighed. Du er velkommen til at kontakte os for info om lagerstatus.

James Suckling: 92 points
Maceration ved 8 grader C efterfulgt af gæring i 20-30 dage ved 15-19 grader C. Efterfølgende lagret i otte måneder sur lie på ståltanke og 12 måneder på flaske.

Lys gylden farve og en bouquet der træder frem med uforstyrrede aromaer, der genkalder solbærblade, litchi og hvide ferskner.

Smagen er velproportioneret, spændstig, syrefast og med en distinkt, vedholdende druekarakter i afslutningen.

Kan serveres til bl.a. div. typer af frisk gedeost og asparges.
Omtaler og udmærkelser:
James Suckling: 92 points
'Sliced-apple, white-peach and light lime character. Full body, layers of fruit and bright acidity. Turns to aniseed and apple on the finish. Drink now.'


Kontakt (09.00-22.00)
Hanne Doré:64 84 10 50
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine og årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Fra samme producent
Vie di Romans Chardonnay 2014
Gæring i 20 dage ved 16-19 grader. Malolaktisk gæring er ikke foretaget. La.....

» Læs mere
Vie di Romans Dessimis Pinot Grigio 2013
Alkoholgæring i 15 dage ved 18-21 grader C med efterfølgende malolaktisk gæ.....

» Læs mere
Vie di Romans Flors di Uis 2013
Gæret i ståltanke. Kold-maceration ved 8 grader celcius efterfulgt af gærin.....

» Læs mere