Manincor La Rose de Manincor
![]()
Saftige og cremet smag med fremragende længde præget af elegante tanniner og en mineral- frugtagtig eftersmag. La Rose de Manincor vinificeres med saignée-metoden, hvor man lader druemosten løbe fra af sig selv uden at presse. Skindkontakten er kun 6-12 timer. Den let farvede saft er gæret på egetræsfade delvist ved hjælp af gær, der forekommer naturligt på druerne. Serveres meget let afkølet (11-12 grader) til f.eks godt krydrede forretter, stegt/røget fisk eller grillet hvidt kød. |
Hanne Doré: | 64 84 10 50 |
Benny Doré: | 20 49 10 24 |
E-mail: | Klik her |
Åbningstider: | Klik her |
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato. | |
Tilmelding: | » Klik her |