Marsuret Prosecco Treviso Brut


Navn: Marsuret Prosecco Treviso Brut
Land: Italien
Region: Veneto
Område: Treviso DOC
Vinhus: Marsuret
Vintype: Tør mousserende vin
Druer: 100% Glera
Årgang:
Alkohol: 11,5%
Indhold: 75 cl.
Varenr: 171200
Pris ved 1 fl.: 110,00 kr.
Antal:  
Prosecco DOC Treviso Brut er charmerende og umiddelbar vin, der på bedste vis repræsenterer det, som Prosecco bør udtrykke. Masser af frisk pære og æble i duft og smag samt en herlig fed og tæt mousse.

Druerne kommer fra det lidt større område DOC Treviso som især i det kuperede terræn op mod Valdobbiadene er kendt for at levere solide kvaliteter.

Og det er netop hvad denne Prosecco gør. Med en restsukker på 12 g/l ligger Marsuret Prosecco DOC Treviso i den mindst tørre ende af skalaen inden for kategorien brut, der efter lovgivning må variere mellem 0 og 12 gram restsukker. Noget der klæder vintypen rigtigt godt.

Marsuret – det lokale kælenavn for familien Marsura - har en lang tradition for at dyrke vin i Valdobbiadenes skønne bakker. Huset blev grundlagt i 1936 af Agostino Marsura og det er i dag sønnerne Giovanni, Valter og Ermes der fører stafetten videre med stor entusiasme og dygtighed. Huset er et såkaldt azienda agricola, dvs. at Marsuret dyrker og vinificerer egne druer. Marsuret ejer 40 ha jord i det absolut bedste område af Valdobbiadene DOCG i områderne Cartizze, Col San Martino, Guia, Premaor, Rolle, Zuel og Le Serre. De unikke placeringer, mikroklimaer og jordbundsprofiler af hver mark, bidrager til vine af meget høj kvalitet. Dufte, aromaer og bouquet’er bærer således vidnesbyrd om de forskellige udtryk, som hver enkelt mark bidrager med. Herudover ejer man 15 ha jord i Prosecco DOC Treviso, meget tæt op af kerneområdet Valdobbiadene. I dag producerer Marsuret årligt tæt på 700.000 flasker. Der håndhøstes typisk i midten af september og en måned frem. Der lægges et stort arbejde i markpleje, høst og drueselektion. Hos Marsuret er der ingen smuttere. Alle vine er bare gode, og familien Marsura har gennem alle årene formået at fastholde fokus på kvalitet. Man vinificerer hvert område for sig, og først efter denne første gæring laver man det samlede blend for hver enkelt vin. Andengæringen foretages løbende hen over året for altid at levere et så frisk produkt som muligt. Ermes Marsuret har desuden bidraget til omfattende ændringer med bl.a. nye produktionsteknikker. Eksempelvis køler Marsuret i dag druerne ned før presning med det resultat, at der svovles mindre.
Se mere:
Alle vine fra Marsuret Alle Treviso DOC Alle varer fra Veneto
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Skagensbilleder
06. oktober 2020
Stor respekt for Skagens Gren, hvor to have mødes i et overvældende br.....
Læs mere
Vine til årstiden - september 2020
01. september 2020
Afhentningstilbud i september måned 2020 Efter en lang rosé-sæson kal.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
Email: info@doredelicato.dk