Køkkenskriveri nr. 12


Rosé i Vildmosen
Af Benny Doré den 02. juni 2009

Siden mit mellemste barnebarn blev født - dagen efter min egen fødselsdag har det været tradition mere eller mindre at slå de to fødselsdage sammen. Det sker så ved et 2-dages sammenrend af både familie og venner. Arrangementet foregår af bosættelsesmæssige årsager på skift mellem Fyn og Jylland. I år stod Jylland for tur.

Med til traditionen hører, at en del af dagen(e) fejres på en nøje udvalgt plet udenfor fødselsdagsbarnets matrikelnummer. Barnebarnets fader havde i år været så heldig/dygtig at sikre sig en af de kun 30 årlige guidede ture rundt i den ellers lukkede Tofte Skov i Lille Vildmose. Det blev en herlig solskinsdag i en af Danmarks smukkeste natur- og græsningsskove, hvor vi så bl.a. krondyr og vildsvin.

Lige midt i Lille Vildmose ligger Vildmosecentret. Centrets parkanlæg dannede ramme for en lækker fødselsdagsfrokost med grillede oksebøffer og sprød salat.

Ansvaret for de voksnes drikkevarer var selvfølgelig lagt i hænderne på (eller snarere tilranet sig) af undertegnede. Smagsrige grillbøffer og højt solskin var den perfekte anledning til at teste det aktuelle VIP-tilbud 'Seriøs Rosé' - og jo, alle tre vine klarede opgaven med bravur.

Den herlige dag sluttede med kaffe ved naturlegepladsen og en rundvisning i Vildmosecentret der bl.a. indeholder en interaktiv udstilling, biograf, naturværksted og den populære ørnesimulator, hvor man kommer på en herlig flyvetur med en kongeørn ind over Vildmosen.

Der er nu heldigvis et helt år til at udtænke hvordan vi her på Fyn skal matche det gode jyske arrangement.

Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Vine til årstiden - september 2020
01. september 2020
Afhentningstilbud i september måned 2020 Efter en lang rosé-sæson kal.....
Læs mere
Nietzsche og Venedig
01. maj 2020
Det hotel vi plejer at bo på i Venedig er jo som stort set alt andet i.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
Email: info@doredelicato.dk