Køkkenskriveri nr. 34


Regnskabets time
Af Benny Doré den 03. januar 2010

Det er længe siden jeg sidst har haft en ledig stund til køkkenskriveriet. December måned gav ikke tid og ro til den type hyggelige sysler. Vine og delikatesser til jul eller julegaver har fyldt tiden mere end fuldt ud. At den værste snestorm i flere år samtidig lagde vejen forbi, gjorde ikke logistikken nemmere. Heldigvis - eller med god hjælp fra leverandører og fragtmænd - kom alle varer/gaver velbeholdent både hertil og videre ud i landet inden jul.

Udover snestormen var december måneds samtaleemne stadig finanskrise og manglende lyst til forbrug. Julehandelen blev skiftevis dømt både nede og pari. Her nogle få dage inde i det nye år er regnskabets time så kommet, hvor forudsigelser skiftes ud med tørre tal. Disse tal viser en omsætningsfremgang i DoréDelicato på overraskende og glædelige 27 procent i fjerde kvartal set i forhold til samme periode året før.

Udover vine og delikatesser, så har vi også kunst og webdesign på arbejdssedlen. Vi skal altså ikke udelukkende leve af DoréDelicato, og kan derfor holde nogle forholdsvis rimelige priser på de fleste af vinene. En omsætningsfremgang i disse krisetider, og forhåbentlig lidt fortjeneste, gør at vi også i det kommende år kan udbygge/forbedre vores sortiment af kvalitetsvine fra Italien. Dette forhåbentligt til glæde for vores efterhånden mange kunder på hjemmesiden og i butikken.

Der skal inden vi går rigtig i gang med det nye års udfordringer lyde en stor tak til alle vore kunder for et spændende og sjovt 2009, med håbet om mange gensyn i 2010.

Godt Nytår!

PS På ovenstående foto er lageroptællingen ledsaget af en gang pasta med bacon og et glas Il Bruciato Bolgheri, som er en stor lillebror til Antinoris legendariske Guado al Tasso.

Se mere:
Il Bruciato Bolgheri

Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Etudes
11. september 2022
Disse tegninger er ikke skitser til større værker. Heller ikke del af .....
Læs mere
Kunstsalon
28. april 2022
På Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i centrum af Odense ligger Cafe.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk