Køkkenskriveri


En hvid hund
Af Benny Doré den 27. februar 2010

Jeg har vist skrevet om det før, men hvad hjertet er fuldt af flyder fyldepennen over med. Jeg tænker på det glædelige i at vi danskere åbenbart endelig er ved at få ganen op for, at hvidvin også kan være en oplevelse at drikke.

Vi har tit oplevet i butikken, at kunder har brugt megen tid og mange tanker over rødvinen til en god middag, for derefter nærmest på vej ud af døren er kommet i tanke om at 'vi skal for resten da også lige have lidt hvidvin til forretten'. Det ender så desværre ofte med at kunden bare beder om en hvidvin der hverken er for sur eller for dyr. Det er både ærgerligt for middagen og hvidvinen. Man skal selvfølgelig ikke bare vælge en vin fordi den koster lidt mere end en anden, men der er næsten altid en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Dette gælder måske især når sagen drejer sig om hvidvin.

Vi har i løbet af de sidste par år satset lidt, og taget nogle lidt bedre hvidvine hjem i det forfængelige håb, at sætte lidt mere spotlight på de hvide vines lyksaligheder. Forskellige smage- og temakasser med hvidvine har medvirket til, at missionen er lykkedes. Vi sælger i dag mange flere og meget bedre hvidvine end for bare et år siden. Dette på trods af finanskrise og isvinter.

Nu oplever vi oftere og oftere at kunder der tidligere ikke havde den store interesse for hvidvin, nu kan finde på at sige: 'den må da godt koste sådan omkring de hundrede kroner'. Det er en glædelig udvikling og samtidig forklaringen på dette køkkenskriveris overskrift. Overskriften har samtidig inspireret mig til at tænke lidt over en ny temakasse med samme titel, og som så selvfølgelig indeholder seks flasker god hvidvin til 'sådan omkring de hundrede kroner'. Hold øje med hjemmesiden, eller tilmeld dig VIP-mail.

På fotoet er det en flaske Greco di Tufo fra vinhuset Mastroberardino der er ledsager til en antipasto. Hvidvinen er en af mine personlige favoritter i netop det prisleje dette køkkenskriveri omhandler.


Alle køkkenskriverier og nyhedsmails
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Udvalgte værker fra 2023
07. januar 2024
Så er årets lille hæfte sendt til trykkeriet. Du kan smugkigge på udva.....
Læs mere
Barbera d'Alba
21. november 2023
Bel Colle Barbera d'Alba Ape Reale Ny vin i sortimentet Barbera Ape .....
Læs mere

DoréDelicato | Vin&Kunst
Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk