Køkkenskriveri nr. 53


Bladabonnementet
Af Benny Doré den 11. november 2010

Efteråret er snart overstået, og de første nætter med frost og rimglatte veje varsler vinterens komme. Nu er det tiden at betale sit bladabonnement. Nej, ikke Se og Hør eller Billedbladet - det lader vi frisøren om. Nej, jeg tænker på de før så grønne og frodige der venligt har sørget for svalende skygge eller ly for den milde sommerregn.

Tiden i haven med en flaske kølig rosé til lyden af fuglesang er forbi for denne omgang. Det er nu man må erkende at det søde skal tages med det sure. Utallige sække med visne og våde blade giver kroppen lidt sund motion og måske en snotnæse. Men abonnementet skal betales, så der efter vinteren er klar græsplæne for et nyt forår.

Nå, man behøver jo ikke at blive melankolsk af det sure vejr. Nu kommer en periode hvor radiatorvarmen sørger for indendørs hygge. Vi tager en pause med de lette måltider og vine. Rodfrugter, supper, vildt, indmad og andre vinterklassikere får følgeskab af de mørke og fyldige rødvine.

Julen kan anes ude i horisonten, med alt hvad det betyder af stress og hygge. For vores lille vinforretning er det en blanding af meget arbejde og kontakt med mange kunder der gerne vil glæde kunder og bekendte med italienske vine og delikatesser.

Vi har jo ikke størrelsen til at udgive store flotte julekataloger eller rejse land og rige rundt for at stemme dørklokker. Hjemmesiden er vores eneste ansigt ud til det ganske land. Så for kunder der ikke lige bor i vores lokalområde og kan besøge vores butik, håber vi at webbutikken kan være til inspiration. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vedrørende gaver til den kommende højtid.


Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Sommertur #3 – Søndag
25. juli 2021
Planen var en sidste tur rundt i Thisted for at fotografere gader og t.....
Læs mere
Sommertur #3 – Lørdag
24. juli 2021
Hotel Thisted blev for godt fire år siden købt af Gitte og Michael Eri.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk