Køkkenskriveri nr. 54


Vinter og vintervine
Af Benny Doré den 29. november 2010

Vinteren har lagt sin smukke hånd over landet. Der er lagt en ren hvid dug på, så himlens sparsomme lys får en kærkommen hjælp fra de snehvide reflekser.

Sommeren og efterårets frugter er ikke alle faldet af træerne, og danner sammen med sneen pittoreske syn for den som ikke bruger hele energien på at brokke sig over de besværligheder som vintervejret selvfølgelig også fører med sig. Skynd dig at få skovlet indkørslen fri for sne, så sparer du også udgiften til kondicykel eller løbebånd. Så er du efterfølgende i form til at gå en tur i sneen for at nyde stilheden og de mange nye synsindtryk.

For en vinforretning, hvor langt størstedelen af salget sker fra hjemmesiden, vil der selvfølgelig være udfordringer med hensyn til transport på isglatte eller måske snelukkede veje. Heldigvis har vi flinke fragtmænd til at løse de problemer. Man kan så også glæde sig over, at varme faktisk er et større problem end kulde når det drejer sig om vin. Der er betydelig større fare ved at tage nogle kasser vin med i bilen fra sommerferien i Italien, end ved at sende dem et lille døgn rundt i Danmark om vinteren.

For ikke at udfordre skæbnen mere end højest nødvendig, kunne det være en god idé i de koldeste perioder at tage lidt forholdsregler. For privatkunder der ikke er hjemme i dagtimerne kunne man, hvis det kan lade sig gøre, bruge en erhvervsadresse som modtageradresse, så vinen kan komme indendørs så hurtigt som muligt. Alternativt kan man skrive i kommentarfeltet at fragtmanden kan stille kassen ind i f.eks. et redskabsskur eller garage, hvor temperaturen nok er lidt højere.

Skulle temperaturen komme ekstremt langt ned, kan vi aftale at afvente en af de dage med mildere temperaturer som sikkert kommer hurtigt.

Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Bemærk:
Få 10% rabat
Bestil mindst
6 fl. med snitspris
på min. 300,- kr.
eller
12 fl. med snitspris
på min. 200,- kr.
Køkkenskriverier:
Vine til årstiden - september 2020
01. september 2020
Afhentningstilbud i september måned 2020 Efter en lang rosé-sæson kal.....
Læs mere
Nietzsche og Venedig
01. maj 2020
Det hotel vi plejer at bo på i Venedig er jo som stort set alt andet i.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
Email: info@doredelicato.dk