Køkkenskriveri nr. 57


Godt nytår
Af Benny Doré den 03. januar 2011

Så skal vi huske at skrive 2011, når det aktuelle år skal angives. Det forgangne år er nu historie. Hvis historien skal fortælles i den korte version, så vil det blive noget med travlhed, spændende nye vine, et par inspirerende ture til Italien og en december hvor snestorme og kulde for andet år i træk drillede julehandelen. Heldigvis sørgede vore flinke fragtmænd for, at vi fik alle bestilte varer hjem, samt at de også kom videre ud i landet til både firmaer og private.

Selvom der også i 2010 blev snakket meget om krisen, så endte det med at webbutikken for femte år i træk satte rekord. Faktisk købte vores efterhånden mange kunder for 33% mere end året før.

Det siger vi mange tak for.

Vi opfatter stigningen som et tegn på at kunderne har tillid til os. En tillid som vi selvfølgelig vil forsøge at leve op til i 2011. Foreløbig vil vi ønske alle et rigtig godt nytår.

I det nye år vil vi fortsætte med at lede efter nye vine til sortimentet. Enten som supplement til dem vi allerede fører, eller måske som udskiftning. Vi vil igen i år forsøge at hæve kvalitetsniveauet i alle prisklasser for at være modvægt til tidens mange discountvine.

Vi tyvstartede faktisk lige før jul ved at tage Garofolis Serra Fiorese Verdicchio dei Castelli di Jesi Riserva ind i sortimentet. Rigtig mange af vores kunder kender Podium fra Garofoli. Serra Fiorese kan bedst beskrives som en fadlagret riservaudgave af Podium.

Vi har selv haft den på bordet både jule- og nytårsaften. Både os selv og gæsterne var meget begejstrede for Serra Fiorese, der har fundet en fast plads i vores hvidvinsreol.

Se mere:
Vine fra Garofoli

Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Etudes
11. september 2022
Disse tegninger er ikke skitser til større værker. Heller ikke del af .....
Læs mere
Kunstsalon
28. april 2022
På Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i centrum af Odense ligger Cafe.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk