Køkkenskriveri


Lange skygger eller solstråler
Af Benny Doré den 21. november 2012

Jo, november er ikke årets muntreste måned. Vejret er ofte gråt. Med den aktuelle krise er humøret også til den grå side mange steder. Vejret kan man ikke gøre noget ved, udover at hygge sig inden døre. Krisen kan man åbenbart heller ikke gøre noget ved, udover at undre sig over man styrede lige direkte ind i den.

Dårligt vej har man haft mange gange før. Det har lært os at tage passende tøj på eller skrue op for varmen. Kriser har man haft mange gange før. Det har man så ikke lært noget af.

I november er skyggerne lange. Sådan kan man vælge at se på det. Hvis der er lange skygger, så er der også en sol. Man kunne så vælge at udbryde 'hvor er solens stråler dog lange og smukke'. Det bestemmer man selv.

De skiftende årstider gør os nordboer lidt maniodepressive. Enten er vi sommerkåde eller vinterkede. Det mærker man tydeligt som vinhandler. Hvidvine sælger man stort set kun i sommermånederne. I vinterkulden kan rødvinen ikke blive mørk, varm og fyldig nok.

Her i kombinationen af trist vejr og trist økonomi kan vinen ikke blive billig nok. Eller rettere så kan tilbuddet ikke blive godt nok. Vi må håbe at kunderne forstår at skelne de rigtige tilbud fra salgsgas og oppustede førpriser.

Hvis man nu vælger at se solens stråler i stedet for de skygger den også skaber, så behøver man måske ikke trøste sig i de mange discountflasker. Solen kunne jo også skinne i et glas god vin og sende livgivende reflekser tilbage.


Alle køkkenskriverier og nyhedsmails
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Udvalgte værker fra 2023
07. januar 2024
Så er årets lille hæfte sendt til trykkeriet. Du kan smugkigge på udva.....
Læs mere
Barbera d'Alba
21. november 2023
Bel Colle Barbera d'Alba Ape Reale Ny vin i sortimentet Barbera Ape .....
Læs mere

DoréDelicato | Vin&Kunst
Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk