Køkkenskriveri nr. 102


Lange skygger eller solstråler
Af Benny Doré den 21. november 2012

Jo, november er ikke årets muntreste måned. Vejret er ofte gråt. Med den aktuelle krise er humøret også til den grå side mange steder. Vejret kan man ikke gøre noget ved, udover at hygge sig inden døre. Krisen kan man åbenbart heller ikke gøre noget ved, udover at undre sig over man styrede lige direkte ind i den.

Dårligt vej har man haft mange gange før. Det har lært os at tage passende tøj på eller skrue op for varmen. Kriser har man haft mange gange før. Det har man så ikke lært noget af.

I november er skyggerne lange. Sådan kan man vælge at se på det. Hvis der er lange skygger, så er der også en sol. Man kunne så vælge at udbryde 'hvor er solens stråler dog lange og smukke'. Det bestemmer man selv.

De skiftende årstider gør os nordboer lidt maniodepressive. Enten er vi sommerkåde eller vinterkede. Det mærker man tydeligt som vinhandler. Hvidvine sælger man stort set kun i sommermånederne. I vinterkulden kan rødvinen ikke blive mørk, varm og fyldig nok.

Her i kombinationen af trist vejr og trist økonomi kan vinen ikke blive billig nok. Eller rettere så kan tilbuddet ikke blive godt nok. Vi må håbe at kunderne forstår at skelne de rigtige tilbud fra salgsgas og oppustede førpriser.

Hvis man nu vælger at se solens stråler i stedet for de skygger den også skaber, så behøver man måske ikke trøste sig i de mange discountflasker. Solen kunne jo også skinne i et glas god vin og sende livgivende reflekser tilbage.

Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Bemærk:
Få 10% rabat
Bestil mindst
6 fl. med snitspris
på min. 300,- kr.
eller
12 fl. med snitspris
på min. 200,- kr.
Køkkenskriverier:
Vine til årstiden - september 2020
01. september 2020
Afhentningstilbud i september måned 2020 Efter en lang rosé-sæson kal.....
Læs mere
Nietzsche og Venedig
01. maj 2020
Det hotel vi plejer at bo på i Venedig er jo som stort set alt andet i.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
Email: info@doredelicato.dk