Køkkenskriveri


Festkassen
Af Benny Doré den 10. september 2013

Før i tiden praktiserede jeg ikke forretning i forbindelse med privatfester. Hverken når det foregik her eller hos familie og venner. Malerier og webdesign synes jeg skal handles og ses i dagslys med friske øjne.

Siden vi åbnede vinbutik for otte år siden er det blevet lidt anderledes. Snak om vin og især vin til mad er jo et oplagt samtaleemne, når man nu sidder og nyder netop det. Derfor kan der, måske især sidst på aftenen, indsnige sig forespørgsler på vinøse produkter.

Her for nyligt skete det igen. Jeg havde været så heldig at få en rigtig god plads med en tandlæge på den ene side og på den anden side en borddame, der vidste, hvad man skulle sige for at bestille blæksprutte på en italiensk restaurant. Så var jeg endnu en aften sikret både bid og vid.

Ved samme bord sad også en af mine gode kunder, der i løbet af aftenen spurgte, om jeg havde et forslag til den ekstra gode smagekasse. Sådan noget i retning af 12 flasker rødvin til en samlet pris på tre tusind kroner. Så kan vinhandleren godt glemme de smukke borddamer et par sekunder.

Tolv flasker til nævnte beløb giver et gennemsnit på 250 kr. pr. flaske. Et tal der giver mulighed for at en flot smagekasse. Jeg kunne dog ikke lade være med at prale lidt af nogle gode tilbud/vine vi har i øjeblikket. Det endte så med, at vi blev enige om, at de tre tusind skulle udmønte sig i 18 flasker med 2-3 af hver. Med de gode tilbud og lidt ekstra festrabat, så blev resultatet rigtig godt.

Nu er festkassen ikke kun forbeholdt tandlægens bordherre. Alle er velkomne til at deltage i festen. Festkassen, som i virkeligheden er tre kasser, kan ses og bestilles ved at klikke på nedenstående link.


Alle køkkenskriverier og nyhedsmails
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Udvalgte værker fra 2023
07. januar 2024
Så er årets lille hæfte sendt til trykkeriet. Du kan smugkigge på udva.....
Læs mere
Barbera d'Alba
21. november 2023
Bel Colle Barbera d'Alba Ape Reale Ny vin i sortimentet Barbera Ape .....
Læs mere

DoréDelicato | Vin&Kunst
Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk