Køkkenskriveri nr. 132


Sensommer i Rom
Af Benny Doré den 30. september 2013

Efter en mørk vinter og inden foråret kommer til Danmark ynder vi at rejse det i møde. Ikke til eksotiske strande men til Rom, hvor foråret ofte indfinder sig nogle uger tidligere for at samle kræfter til turen over alperne.

I år gik vores forårstur til London. Så Rom måtte vente til efteråret havde bevæget sig ned til os, men endnu ikke nået den evige stad.

Derfor har butikken været lukket det meste af uge 39, medens vi har kæmpet mod høj sol, tredive grader, kultur og mad. Vi beklager, hvis nogen har gået forgæves til vores butiksdør, men nu er vi klar til at byde velkommen igen. Husk for øvrigt at åbnings- og lukketiderne kan ses på hjemmesiden.

Med hensyn til bestillinger fra hjemmesiden blev vore kunder ved bestilling gjort opmærksom på, at der ville gå nogle dage inden levering. Alligevel var der rigtig mange vinkasser at pakke, da feriekufferterne var tømt. Vi siger en stor tak for kundernes tålmodighed.

I år blev en af dagene brugt i Tivoli. Ikke den med gynger og karruseller, men den lille by for foden af Sabinerbjergene øst for Rom. Byen har siden romertiden været et yndet sommerferiested. Det bevises af både Hadrians Villa og renæssancebygningen Villa d'Este. Det kommer der nok lidt mere om senere.

Lige inden miniferien lavede vi lidt om på leveringsbetingelserne. Som et forsøg er der nu gratis levering allerede ved køb for min. 500,- kroner. Det tester vi lige med en smagekasse med seks flasker rødvin. En kasse der udløser fri fragt.


Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Etudes
11. september 2022
Disse tegninger er ikke skitser til større værker. Heller ikke del af .....
Læs mere
Kunstsalon
28. april 2022
På Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i centrum af Odense ligger Cafe.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk