Køkkenskriveri


Du er ikke alene
Af Benny Doré den 08. april 2014

Her i disse digitale tider med e-Boks, NemID, Facebook, Apps og hvad der ellers kaldes fremskridt, er breve med frimærke en sjældenhed. Derfor er det hyggeligt, når der endelig kommer en kuvert i postkassen. Det skete her til formiddag.

En af mine gode kunder udi både web og vin havde lagt øre til min irritation over Pricebrødrenes tiltagende tant og fjas. Når det så lige går ud over italiensk kultur, mad og vin er både mit glas og tallerken fuldt. Da jeg så brevet med firmalogoet galleri5000.dk gættede jeg på, at der kom et avisudklip - Peter har den venlighed at sakse artikler, der kunne have min interesse.

'Du er ikke alene' skrev Peter og havde vedlagt en artikel fra Politiken, hvor Amalie Kestler under overskriften 'Krise med Price' giver de nye afsnit 'Spise med Price på tur' en velfortjent tur med piskeriset. Faktisk slutter hun med følgende svada: 'Brødrene Price tilbage til rødderne eller ud af røret'.

Jeg kan kun give Amalie Kestler ret. Brødrenes humor er ikke sjov, ikke engang ufrivillig komisk. Bedre bliver det ikke, hvis man sammenligner med DR's netop genudsendte række af svenskeren Bo Hagströms (den gode årgang 48) fremragende udsendelser 'Solens mad'. Bo Hagström tager seeren med rundt i Italien, hvor han naturligt, medlevende og respektfuldt besøger markeder, vingårde, lokale madproducenter og spisesteder. Uden at gribe til platte vittigheder formidler han sin egen passion videre. Man bliver sulten både på maden og livet. Desværre blev 'Solens mad' også denne gang sendt udenfor primetime, så seertallet har nok været minimalt.

Spise med Price startede på DR2, hvor de fik stor succes. Så stor at de flyttede til DR1. Gu' ved om Ramasjang vil tage over?


Alle køkkenskriverier og nyhedsmails
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Udvalgte værker fra 2023
07. januar 2024
Så er årets lille hæfte sendt til trykkeriet. Du kan smugkigge på udva.....
Læs mere
Barbera d'Alba
21. november 2023
Bel Colle Barbera d'Alba Ape Reale Ny vin i sortimentet Barbera Ape .....
Læs mere

DoréDelicato | Vin&Kunst
Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk