Køkkenskriveri nr. 174


Jul Classico
Af Benny Doré den 14. november 2014

Firmajulegaver i form af skærebrætter, fantasifulde lysestager og andet isenkram er godt. Det er oplevelsesgaver med bungy-jump eller faldskærmsudspring sikkert også. Vi er dog hverken isenkræmmer eller rejsebureau. Vi mener måske også, at tiden er moden til en genoplivning af den klassiske julegave med vin og delikatesse. Ikke alene er tiden moden, vi længes efter at nyde julegaven i stedet for at sætte den til salg i den blå avis.

Vi har sammensat en række gaveæsker med fællestitlen 'Jul Classico'. Alle gaverne består af rigtig gode vine og lækkerier i form af vin og delikatesser som chokolade, nødder, kager og italienske specialiteter. Nu skal der bare hygges igennem med kvalitet i stedet for kvantitet. Det er en god gave i disse discounttider. Vi har med vilje fokuseret på vine og delikatesser, som både har stor smag og stor popularitet.

Der er også gaveforslag, som vi kalder 'Jul Classico Solo Vino'. Her er der tale om 'rene' vingaver med italienske kvalitetsvine.

Hver gaveæske sendes godt beskyttet i ekstra papkasse med flamingo kassefyld. Dette sikrer, at den flotte gavekarton ikke trykkes eller tilsmudses. Skal du sende gaven videre, er det bare at sætte en ny adresselabel på papkassen.

Jul Classico er vores gaveforslag. Kontakt os eventuelt for yderligere information eller dine egne forslag. Vi kan sammensætte gaver med udpluk af alle de varer, der kan ses på hjemmesiden. Da vi ikke har et voldsom stort lager, er det selvfølgelig med forbehold for, at vi kan skaffe det ønskede kvantum.

Vi vil også gerne minde om, at vi kun er os to (mand-koneforretning) til at ordne det hele. Derfor er det nok en god idé at kontakte os først, hvis du har brug for mange gavekasser. Det er også nemmest at skaffe de ønskede varer, hvis gaven bestilles i god tid.

Klik på linket herunder for at se gaveforslag.


Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Det blev et år med tegninger
26. januar 2023
Sidste år begyndte jeg på en suite tegninger inspireret af den evigt v.....
Læs mere
Kirkemusik
10. januar 2023
Ved ikke hvorfor, men nu er det anden gang jeg har været heldig med at.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk