Køkkenskriveri nr. 194


Nu er vi venlige
Af Benny Doré den 26. april 2015

Vores hjemmeside har gennem længere tid haft et stigende antal besøg via mobiltelefoner. Sidens opbygning har gennem årene ændret sig i forhold til de stadig bredere computerskærme. Med trespaltet layout og rigelig plads og båndbredde til det hele på Pc’en, er hjemmesiden samtidig blevet mindre og mindre egnet til den lille skærm på mobiltelefonen.

Nu er vi blevet venlige - altså mobilvenlige. Når du fremover besøger www.doredelicato.dk via en smartphone, skulle du gerne se en hjemmeside, hvor det ikke er nødvendigt at bruge mikroskop for at få øje på de små priser.

Indtil videre er det kun udvalgte dele af indholdet, der er medtaget på mobilsitet. Mere kommer nok til senere og andet egner sig ikke til en lille skærm. Modsat kunne man forestille sig, at nye mobilegnede funktioner kunne tilføjes kun på mobilsitet.

Netop nu er alle vine med tilhørende fotos, tekster og anmeldelser tilgængelige. Naturligvis er det også muligt at bestille vinene fra mobilsitet.

Vinene kan findes efter type, regioner/lande, klassifikationer, vinhuse, ratings og prisgrupper. Præcist som på den normale hjemmeside. Der er også den kendte knap til de aktuelle tilbud.

Køkkenskriverierne er også med på mobilsitet. Så det kan jo være, at du netop læser disse linjer med hovedet bøjet over mobiltelefonen.

Vi håber at mange vil få glæde af det nye tiltag. Det har heller ikke forbigået vores opmærksom, at mange faktisk mobilsøger den vin de drikker på restaurant eller hvor man nu nyder et godt glas. Det kan jo være, at det er en vin, vi har sortimentet.


Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Etudes
11. september 2022
Disse tegninger er ikke skitser til større værker. Heller ikke del af .....
Læs mere
Kunstsalon
28. april 2022
På Amfipladsen ved Brandts Klædefabrik i centrum af Odense ligger Cafe.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk