Køkkenskriveri nr. 206
Udskriv denne side


Få flasker tilbage
Af Benny Doré den 05. august 2015

Mange af de bedste vine er samtidig også meget eftertragtede. De bliver ofte kun fremstillet i meget små mængder. Den kombination kan give lidt problemer, når man er et lille firma med både butik og webhandel. I den fysiske butik er det nemt at se, når en hylde er ved at være tom. På nettet er det en anderledes udfordring.

Vi har, som meget lille firma, ikke en automatisk lagerstyring, der omfatter både butikkens kasseapparat og hjemmesidens bestillingsfunktion. Vi har forsøgt på nettet at skrive 'få flasker tilbage' eller 'under 6 flasker tilbage'. Det er ikke altid, at vores kunder har opdaget den besked.

Lige nu prøver vi os frem med et par andre løsninger. På vine, som helt sikkert ikke kan skaffes igen, forsøger vi at opdatere hjemmesiden med antal flasker tilbage. Antallet opdateres dog først, når bekræftelse er sendt til køber. Der er altså ingen garanti for, at anførte antal er til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os for info om lagerstatus.

Vi tester lige denne lidt lavtekniske måde i en periode. Det sker, på blandt andet den ene flaske Piccolomini Pianrosso Brunello di Montalcino Magnum 2010 vi kunne få. Den normale flaskestørrelse af årgang 2010 fik vi tildelt et meget begrænset antal af. De blev alle solgt næsten inden de kom på hjemmesiden.

Piccolomini Brunello di Montalcino (ikke Pianrosso) i den meget roste årgang 2010 har vi lige fået lidt ekstra af, så den har vi nu fire kasser af. Det kalder vi på hjemmesiden for 'Få kasser tilbage'.

Bernollin Montagny 1. Cru Vignes de 1928 i premiereårgangen 2010 er kun lavet i 300 flasker til fordeling i Danmark, Frankrig, Holland, Belgien, Luxembourg, Tyskland og England. Den har vi p.t. fire flasker tilbage af.Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré:30 24 10 98
Benny Doré:20 49 10 24
E-mail:Klik her
Åbningstider:Klik her
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.
Tilmelding:» Klik her
Find vin
» Pris
» Klassifikation
» Vinhus
» Nye vine og årgange
» Få flasker tilbage
» Med skruelåg
» Økologisk
» Gambero Rosso
» Wine Spectator
» Robert Parker
» Alle topvine
Eller skriv søgeord:
Køkkenskriverier
Lyden lever heldigvis videre
12. februar 2020
Det var ikke mange aviser der beskæftigede sig med, at en af operaverd.....
» Læs mere
Møgvejrstilbud
11. februar 2020
Hvor er stormende kuling krydret med kraftige regn og haglbyger dog en.....
» Læs mere
» Alle køkkenskriverier
Bemærk!
» Klik her for info