Køkkenskriveri nr. 254


Velbekomme og velkommen
Af Benny Doré den 16. januar 2017

Efter 33 år med udstillinger i bl.a. Danmark, Schweiz, Tyskland, Italien og U.S.A. benyttede jeg årtusindskiftet til at stoppe al udstillingsvirksomhed. Samtidig lukkede vi vores grafiske værksted, hvor vi ud over mine egne værker også har trykt for Robert Jacobsen, Verner Panton, Jo Niemeyer og mange flere.

Arbejder stadig med maleri og akvarel. Nu mere appetit- end karrieredrevet. Jeg har heldigvis appetit på mange ting her i livet, så der har været mange og lange perioder, hvor arbejdet i atelieret har ligget stille. Lige nu er jeg der meget. Appetitten er endog så stor, at fællestitlen for billederne er 'Velbekomme'.

Tre af de nye malerier er nu indrammet og hængt op i forretningen Vin&Kunst, Vestergade 16, Særslev, 5471 Søndersø.

Nye malerier offentliggør jeg kun sporadisk på nettet. Velbekomme-malerierne kan dog ses ved at klikke på nedenstående link.

Som sædvanlig arbejder jeg samtidig på mange lærreder, så måske er der nogle 'næsten' færdige i atelieret. Atelieret ligger næsten i forbindelse med udstilling og vinbutik, så det kan lade sig gøre lige at kigge efter.

Vores nuværende fysiske forretning åbnede i 1975 under navnet Galleri BD. Udover at vise mine egne værker (Benny Doré) udstillede vi også en række andre danske og internationale kunstnere. Salget og udstillingerne flyttede gradvist mere og mere til udlandet. Vi skiftede derfor navn til Edition Doré og galleriet var i en lang årrække kun åbent efter aftale. Under navnet Vin&Kunst begyndte vi i 2005 igen med faste åbningstider i forretningen og åbnede på nettet under navnet DoréDelicato.

Under menupunktet 'Kunst' er vi begyndt at præsentere nogle af de kunstværker vi har til salg. Punktet bliver løbende opdateret, så hjemmesiden indholdsmæssigt vil ligne vores fysiske butik. Du er velkommen til at se 'Velbekomme' både i butik/atelier og på nettet.


Alle køkkenskriverier
Info:
Kontakt (09.00-18.00)
Hanne Doré: 30 24 10 98
Benny Doré: 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Mail Åbningstider
Nyhedsmail
Få besked om nye vine eller årgange, nyt fra vingårdene, gode tips eller måske et godt tilbud fra DoréDelicato.

Tilmelding Arkiv
Køkkenskriverier:
Det blev et år med tegninger
26. januar 2023
Sidste år begyndte jeg på en suite tegninger inspireret af den evigt v.....
Læs mere
Kirkemusik
10. januar 2023
Ved ikke hvorfor, men nu er det anden gang jeg har været heldig med at.....
Læs mere

Vestergade 16 | Særslev | 5471 Søndersø
Telefon 30 24 10 98 / 20 49 10 24
MobilePay: 845 445
Email: info@doredelicato.dk